Reuzenrad Disney

3 deals voor als de uitjes weer open gaan

De meeste uitjes zijn nog dicht, maar met de verbeterende corona cijfers hebben we hoop gekregen dat de uitjes zo eind november weer open gaan. Tijd om met een schuin oog naar een aantal goede deals te kijken, zodat jij je tickets met korting alvast in huis hebt, als het straks allemaal weer los gaat.Tikibad

#1 Slagharen voor € 15,50 per ticket

Slagharen is één vrij de pretparken die vrij veel dagen open is in de winter. Normaal kost een ticket bijna 30 euro, maar met deze deal gaat daar bijna 50% af. Je betaalt dan nog maar € 15,50 per persoon. De tickets zijn geldig t/m 3 januari 2021.

#2 Burgers Zoo voor € 19,50

Ook voor Burgers Zoo is er een mooie korting te kirjgen. Met deze deal van Tripper krijg je 20% korting en ga je voor € 19,50 per persoon naar binnen. Let wel op: de deal is niet geldig tijdens de kerstvakantie.

#3 Tikibad voor € 19,95

Het is dit jaar een heel rustig jaar voor Duinrell en het Tikibad. Een groot deel van het jaar was het Tikibad zelfs helemaal niet open en de klappers met 50% korting voor het attractiepark hebben we ook niet gezien. Op dit moment is het attractiepark dicht, maar kan je (vanaf 20 november) wel weer zwemmen. De prijzen varieren van € 19,95 op rustige dagen tot € 22,95 op drukkere dagen.

Links

Slagharen

Alle deals voor Slagharen

Burgers Zoo

Alle deals voor Burgers Zoo

Tikibad

Alle deals voor het Tikibad