Zwembad duik

3 x korting voor een zwemparadijs

Let op: dit blog is ondertussen alweer wat ouder. De deals wisselen elkaar snel op dus veel van deals in dit blog zijn waarschijnlijk niet meer te koop. Kijk altijd op onze park pagina's voor de meest actuele deals We houden op Tikata de deals van een aantal topzwembaden nauwlettend in de gaten: Tikibad in Wassenaar, Plopsaqua in de Panne, Aqualibi in Wavre en Bellewaerde in Ieper om er maar een paar te noemen. Vaak zijn er voor deze zwemparadijzen deals te scoren. De vraag is alleen even: waar pak je de hoogste korting? Wij zochten het uit

#1 Korting voor het Tikibad

Eh. Het Tikibad is even gesloten. Tenminste...het is alleen open voor gasten die ook op het park verblijven en heel af en toe zijn er tickets bij het park zelf te koop. Alle deals die er waren (in de veiling, bij Tripper en bij Duinrell zelf) zijn daarom vaak offline. De prijs is ook niet misselijk € 37,50. Dat is flink meer dan de deals van € 20,- die we in 2019 vonden.

#2 Plopsaqua met € 7,50 korting

Voor Plopsaqua zijn er gelukkig wel genoeg deals. Zo kan je het in de veiling proberen, maar als je zeker wil zijn dat je tickets kan kopen voor een vaste prijs, dan pak je de deal van Tripper en betaal je minder dan € 14,- voor een ticket.

#3 Aqualibi met € 5,- korting

Ook voor de beste deal van Aqualibi moet je bij Tripper zijn. De tickets kosten normaal € 22,- en zijn bij veel ticketverkopers te vinden voor € 20,-. Met deze deal van Tripper betaal je maar € 17,- voor een ticket en bespaar je dus € 5,- ten opzichte van de kassaprijs.

#4 Bellewaerde Aquapark met € 5,- korting

Het wordt wat eentonig, maar ook als je met korting naar Bellewaerde Aquapark wil dan kan je het best kijken in de veiling of gewoon de € 5,- korting bij Tripper scoren. Alle andere deals blijven haken op 2 euro korting.

En alle andere zwembaden dan?

Voor veel baden gelden in corona tijd speciale regels. Zijn zijn bijvoorbeeld veel van de Aqua Mundo baden van Center Parcs alleen voor bezoekers open of zijn ze zelfs helemaal gesloten. Het aanbod is dus zeer beperkt, maar we houden alle deals uiteraard dagelijks voor je in de gaten.