Tijger

5 x korting op je tickets voor Beekse Bergen in 2021

Let op: helaas is ook Beekse Bergen door de strikte lock-down voorlopig gesloten. In dit blog doe je wel gewoon tips op waar je straks in 2021 weer korting kan scoren.

Beekse Bergen is hét Safaripark van Nederland. Met meer dan 150 diersoorten is er genoeg te doen. Je kan de Safari met de bus, boot of te voet doen. Al hebben we vorig jaar in het nieuws gezien dat uitstappen uit je auto niet op alle plekken een slim plan is :)  In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er best wat kortingsacties voor het Safaripark zijn. Reden genoeg om alles op en een rijtje te zetten.

Wat kosten tickets aan de deur?

Net als veel andere uitjes worden er voorlopig geen tickets aan de kassa verkocht. Toch is er wel een "kassaprijs" die als basis dient voor alle berekeningen. Voor Beekse Bergen is die kassaprijs voor een volwassene € 26,- en voor kinderen van 3 t/m 9 jaar € 22,50.

Parkeren kost ook bijna een tientje dus als je tickets aan de deur koopt, ben je ruim € 105,- kwijt voor een gezin van vier personen. Dat kan goedkoper.

#1 Bij het uitje zelf een paar euro korting

Bij Beekse Bergen krijg je af en toe 25% korting op je tickets. Dat is vooral in het voorseizoen of in het naseizoen. Buiten die periode om, krijg je online ook wel een paar euro korting op je tickets. Als er echt verder geen deal is of als je geen spaarpunten hebt, dan koop je je tickets dus gewoon bij het park zelf. 

#2 Gratis naar binnen met je Air Miles

Ok. Je moet "even" sparen, maar met 2.600 Air Miles heb je een gratis ticket voor het park verdiend. Heb je niet genoeg miles dan kan je ook € 15,- bijbetalen en dan heb je al voor 1.100 miles een ticket te pakken. De deals van Air Miles vind je hier.

#3 Tot € 10,- korting met spaarpunten

Er zijn genoeg spaarprogramma's in Nederland. Koop je boodschappen bij de Jumbo dan krijg je Jumbo punten die je tot € 10,- korting per ticket geven. Die maximale korting is niet op alle dagen beschikbaar. Meestal blijft de korting op een euro of 5 hangen. De actuele info vind je hier

Doe je mee met Campina Eurosparen dan is er ook een prima deal te scoren. Je krijgt maar liefst 30% korting op je tickets. Alle info over deze deal vind je hier. 

Ben je klant van ING dan kan je ook eens kijken wat je met je ING punten kan. In dit geval lever je er 750 in voor € 7,50 korting op een ticket.

#4 Als lid van de loterij tot € 8,- korting

Speel je mee met de Postcodeloterij dan krijg je elk jaar een voordeelagenda. In die agenda zit een bon die je 30% korting op maximaal 4 tickets geeft. Ook asl VIP lid van de BankGiro Loterij krijg je korting: 25% op maximaal 2 tickets.

#5 Bij een kortingssite tot € 10 korting

Er zijn diverse deals te vinden. Dreamland.be heeft meestal wel een mooie deal online staan, maar ook bij Tiqets krijg je soms een mooie korting op je tickets. Zeker als je een actiecode gebruikt. Als die code er is, vind je 'm op onze Beekse Bergen pagina.  Een heel enkele keer verrast AD.nl ons ook  met een topdeal.

Wil je zeker weten dat je de beste deal te pakken hebt? Dan kijk je op onze Beekse Bergen pagina. Daar vind je alle actieve deals netjes op prijs gesorteerd.

Zijn dit alle deals?

Deals wisselen dagelijks. Zo heeft ANWB ook meestal wel een deal, maar is deze soms even offline door het corona virus. Als lid van het WNF krijg je ook 25% korting op tickets.

Om zeker te weten dat je de beste deal van dit moment hebt, kijk je snel op onze Beekse Bergen pagina. Daar vind je alle actieve deals van 2021.

Links

Safaripark deals

Alle deals voor het Safaripark

Speelland deals

Alle deals voor Speelland Beekse Bergen