Papegaai Rood

De beste korting op Avifauna tickets in 2021

Let op: in verband met corona heeft Avifauna dit jaar geen winteropening! Wel is het park open voor abonnementshouders en gasten van vd Valk. Het park gaat in het voorjaar van 2021 weer open voor het publiek.

Het leukste vogelpark van Nederland heeft prima ticketprijzen. Toch vinden we eigenlijk het hele jaar door wat korting op tickets. In de winter zijn de kassaprijzen al flink lager en is de korting dus ook kleiner, maar al met al is het een prima betaalbaar dagje uit. Zeker als je onze tips volgt. 

Wat kost een ticket voor Avifauna aan de kassa?

De prijzen zijn door corona in 2020 aangepast, waardoor een volwassene en kind nu beide € 18,- betalen. Parkeren is gratis dus een dagje Avifauna met een gezin van vier kost je € 72,- Dat is ongeveer evenveel als voor de prijsverhoging. Normaal zijn de prijzen in de winter lager, maar helaas was er in 2020 geen winteropening door corona.

#1 Via een veilingsite tot € 10,- korting

Bij de twee grote veilingsites van Nederland zien we regelmatig Avifauna tickets voorbij komen. Voor alle veilingen geldt: biedt op een rustig moment, laat je niet gek maken en weet dat de deal niet altijd beschikbaar is. Als je je een beetje aan de regels houdt, kan je zomaar een tientje korting per ticket scoren. Kijk bijvoorbeeld eens bij Ticketveiling.nl (let op: de veilingen zijn niet altijd beschikbaar)

#2 Met spaarpunten to € 10,- korting

Soms is de deal even offline, maar met je Jumbo spaarpunten krijg je € 5,- tot € 10,- korting per ticket. Die hoogste korting is uiteraard niet op alle dagen geldig. Als de deal er weer is vind je 'm hier.

De deal van Campina Eurosparen is ook bijna altijd beschikbaar. Buiten de zomervakantie krijg je maar liefst 50% korting. In de zomermaanden blijft daar nog 30% van over. Alles over deze deal lees je hier. In de wintermaanden is deze korting meestal niet beschikbaar.

#3 Bij een kortingssite tot € 8,- korting

In het verleden hebben we deals gezien bij Social Deal, Tripper en de Webwinkel van AD. Ook op dit moment heeft Tripper de beste deal. Wil je zeker weten dat je alle actieve deals op een rij ziet staan? Dan ga je naar onze Avifauna pagina.

#4 Als lid van de loterij of ANWB tot € 6,- korting

Ben je lid van een club zoals ANWB of de Postcode Loterij dan is er ook altijd wel wat korting te halen. In de voordeelagenda vind je nu bijvoorbeeld een bon die je vier tickets voor € 12,75 per stuk geeft. Meer over de Loterij vind je hier. 

Voor de ANWB deals geldt dat ze soms even offline zijn, maar als de deal er is, vind je 'm hier. 

Zijn dit alle deals?

Op dit moment wel ja, maar morgen kan de wereld er helemaal anders uit zien. "Vroegah" kreeg je online bij Avifauna zelf ook wel wat korting. Misschien komt die korting terug of komt Social Deal opeens met een klapper. Kijk daarom altijd op onze Avifauna pagina voor het actuele aanbod met alle deals.

Links

Alle deals

Alle deals voor Avifauna