Plasma

Met maximale korting naar Corpus in Oegstgeest

Een dagje Corpus betekent een bezoek aan een interactief museum over het menselijk lichaam. Het uitje is geschikt voor personen vanaf 6 jaar. Kinderen jonger dan 6 worden helaas echt niet binnen gelaten. De prijzen aan de deur zijn zeker schappelijk, maar er blijkt toch altijd net nog een beetje korting te halen. Wij zochten uit waar en hoeveel.

Wat kost een ticket aan de kassa?

De kassaprijzen zijn recent weer gewijzigd. Ongeacht leeftijd, kost een ticket nu € 18,95 per persoon. Parkeren kan voor € 7,- per auto dus als je dat allemaal optelt, kom je voor een dagje met je gezin van vier personen toch op ruim € 80,-

Gelukkig is er voor Corpus altijd wel een korting te scoren. Lees verder hoe en waar jij de maximale korting krijgt.

#1 Bij Corpus zelf

Waar veel uitjes in corona tijd de online korting geschrapt hebben, is deze voor Corpus gewoon nog beschikbaar. Je bespaart in ieder geval € 1,50 per ticket. De tickets koop je hier.

#2 Bij een kortingssite tot € 7,- korting per ticket

Er zijn verschillende kortingssite die een deal voor Corpus hebben. Zo krijg je bij DagjeWeg.NL tickets een korting van € 5,- per ticket. Deze deal is zo'n beetje het hele jaar beschikbaar.

Af en toe gaat er een kortingssite nog over die korting heen. Zo is er af en toe een deal bij de ticketshop van Albert Heijn waar je minder dan € 12,- per ticket betaalt. Wil je zeker weten dat je de beste deal van vandaag hebt? Dan kijk je op onze Corpus pagina.

#3 Met een spaarprogramma tot € 10,- korting

Spaar je bij Campina voor dan kan je echt een topdeal scoren. In de zomer krijg je bijna € 10,- korting. In de winter lijkt er geen deal met Campina punten te scoren.

Ben je klant van de ING dan spaar je, waarschijnlijk zonder het te weten, voor ING punten. Met die punten krijg je ook een mooie korting: € 7,50 per ticket. Deze deal vind je hier. Ook met je Jumbo punten krijg je trouwens een soortgelijke korting.

#4 Als lid van de Loterij tot € 7,- korting

Zowel de leden van de Postcode Loterij als de BankGiro Loterij krijgen een mooie korting. Met de deal van de Postcode Loterij Voordeelagenda krijg je 4 tickets voor € 12,75 per stuk en als BankGiro VIP krijg je 20% korting voor 2 tickets.

#5 Als lid van ANWB of CJP tot € 5,- korting

Zowel bij de ANWB (€ 5,- korting) als CJP (€ 1,- korting) is er een deal te vinden. Niet de allerbeste deal die er is, maar als tip 1 t/m 4 niet voor jou gelden, kan je zeker eens op zoek gaan naar een ANWB lid.

Zijn dit echt de beste deals?

Op dit moment wel, maar je weet: wat vandaag een topdeal is, kan morgen een belabberde deal zijn. Of de topper van vandaag kan morgen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd op onze Corpus pagina. Daar vind je, netjes op prijs gesorteerd, alle deals die nu actief zijn. Zo heb jij altijd de beste deal voor Corpus. 

Links

Corpus deals

Alle deals voor Corpus