aapje in de lucht

ANWB deals online, pre sale voor Slagharen en nieuwe prijzen voor de Plopsa parken

Helaas zal de lock-down nog wel even verlegnd worden en als we meegaan met tante Angela dan zitten we tot het begin van het pretpark seizoen (eind maart / begin april) nog wel achter de geraniums. Toch zijn er ook wat lichtpuntjes te noemen:

  • Er is een pre-sale deal voor Slagharen
  • ANWB heeft weer heel veel uitjes online gezet
  • En Plopsa maakt de nieuwe prijzen voor 2021 bekend (of dat goed nieuws is...)

Een pre-sale deal voor Slagharen

Normaal zien we elk jaar in januari wel wat pre-sales deals om bezoekers warm te maken voor het pretparkseizoen dat in maart / april lostbarst. Dit jaar zal het rustiger zijn, maar Slagharen maakt ons in ieder geval blij: bij Actie van de Dag koop je voor € 15,50 tickets die geldig zijn tot 30 juni 2021

Als we de prijzen van 2020 erbij pakken dan zien we dat dat ook ongeveer de bodemprijs in 2020 was. 

ANWB gooit deals online

ANWB had eind 2020 even alle deals offline gehaald in verband met de lock-down en ookal is die lock-down nog niet voorbij (en wordt deze waarschijnlijk tot en met de 2e week van februari verlengd) toch heeft ANWB een groot deel van zijn aanbod alweer online gegooid. Op de ANWB site vind je onder andere korting voor Wildlands (€ 10,- korting per ticket), Toverland (€ 4,- korting per ticket) en GaiaZoo (tot € 3,50 korting per ticket).

Nieuwe kassaprijzen voor de Plopsa parken

Eerder deze week schreven we al over het nieuwe Plopsaqua park in België, maar toen we eens goed naar de kassaprijzen voor 2021 keken, zagen we dat er stiekem overal weer een paar euro bovenop gegooid was. De tickets van € 21,50 kosten in 2021 opeens € 22,50 (+ 4,6%) en de duurdere parken gaan van € 38,50 naar € 41,50 (+ 7,8%). 

Gelukkig zijn veel deals uit 2020 nog geldig en lijken de eindprijzen door kortingsacties nog steeds op wat je in 2020 betaalde, maar we vermoeden wel dat je vanaf het tweede kwartaal, zelfs met korting, dus flink meer betaalt voor je dagje Plopsa. Wil je direct na de lock-down op pad, dan scoor je de beste deals (35% korting) nu al bij Tripper.

Links

Slagharen deals

Hier vind je alle deals voor Slagharen

ANWB deals

Hier vind je alle deals van de ANWB