springende dolfijn

Black Friday deals voor Toverland en het Dolfinarium

De Black Friday deals 2020 beginnen langzaam op gang te komen. Eerder was er al al een deal voor Slagharen en met dit blog komen daar deals voor het Dolfinarium en Toverland bij. De komende dagen verwachten we nog meer deals. Het is immers pas over een week Black Friday.

Dolfinarium voor maar € 9,99 per ticket

Het Dolfinarium is tot 19 december gesloten, maar in de herfstvakantie (en lang daarna) kan je voor € 9,99 naar binnen met deze Black Friday deal van het Dolfinarium. De laagste prijs die we dit jaar tot nu toe gezien hebben, was € 13,50 per ticket dus veel beter dan deze deal gaat het niet worden.

De tickets zijn geldig t/m 30 juni 2021.

Toverland tickets voor 2021 vanaf 10 euro

Ook Toverland stunt met z'n prijzen. Voor het winterseizoen kan je tickets bij Toverland zelf kopen voor € 25,- maar als je je tickets voor 2021 alvast wil kopen dan pak je nu wel een hele mooie korting (tenminste: op Black Friday want dan zijn de deals pas te koop)

Is dit alles?

Voor nu wel. Naast bovenstaande deals is er een Black Friday Jaarabo deal bij Slagharen, maar de komende dagen, zullen er ongetwijfeld meer deals loskomen. Zodra die er zijn, lees je er alles over in onze blogs.

Links

Toverland

Alle deals voor Toverland op een rij

Dolfinarium

Alle deals voor Dolfinarium op een rij