blije eppei

De drie beste deals van 7 november 2020

Is er dan helemaal niets te doen met dit mooie weer? Alle pretparken zijn dicht toch? En de dierentuinen en musea ook. Wat nu? Geen stress: korting is er altijd en genoeg te doen ook. WIj geven je 3 tips voor voor de komende dagen.

#1 Jump XL is open en heeft korting

Je kan gewoon nog lekker indoor springen bij Jump XL en het mooie is: korting is er ook. Zowel bij Ticketveiling als bij Tripper kan je tickets met korting scoren. Voor minder dan een tientje ben je al een uurtje zoet in deze toffe springhal.

#2 De Uithof

Bij de Uithof kan je, ook nu, gewoon schaatsen en skiën of snowboarden. Net als voorgaande jaren is er flink wat korting te scoren. Ook hier zijn Tripper en Ticketveiling de verkopers waar je moet kijken. Alle deals voor de UIthof vind je hier.

#3 Karten bij Coronel in Huizen

Karten kan blijkbaar ook gewoon nog en ook in corona tijd zijn de kortingen enorm. Bij Groupon, Tripper of Ticketveiling scoor je tot 50% korting op 1 of meer heats karten. Alle deals vind je hier.

Is dit alles? Of er is nog meer mooie korting

Nou, er zijn heel veel uitjes dicht en een aantal aanbieders hebben hun tickets offline gehaald, maar je kan vaak nog gewoon tickets met een flinke korting scoren. Bijvoorbeeld voor tickets voor de ANWB Ledendagen in de Efteling in december voor € 21,- of Toverland winter tickets met € 7,- korting  (kosten normaal € 32,- maar als je de tickets 7 dagen van te voren koopt, krijg je € 7,- korting bij Toverland zelf).

Dus: niet getreurd. We blijven ook de komende weken gewoon zoeken naar korting voor je favoriete uitje.

Links

Actief

Alle actieve uitjes op een rij.

De UIthof

Alle deals voor de Uithof op een rij