Horror house

Geen Walibi Fright nights. Wat zijn de alternatieven ?

De herfstvakantie staat traditioneel in het teken van alle Halloween activiteiten in pretpark en dierentuin. Absolute topper zijn de spooky days en Fright Nights in Walibi Holland. Gisteren maakte het park echter bekend dit jaar al na 2 dagen te stoppen met de Halloween activiteiten. Waarom? Omdat het met alle corona ontwikkelingen simpelweg niet houdbaar was om zulke grote groepen mensen los te laten in Walibi.  Gelukkig zijn er nog genoeg andere parken waar, uiteraard rekening houdend met de regels, gewoon Halloween gevierd kan worden. Wij zetten een top 3 op een rij.

#1 Toverland

Toverland timmert de laatste jaren hard aan de weg en ook met Halloween zijn er dit jaar veel dingen voor het eerst te beleven. Zo is het de eerste keer dat Toverland een apart spookhuis opent tijdens Halloween tijd. Ook nieuw is (helaas) dat je een los kaartje voor het spookhuis moet kopen. Deze kosten € 7,50 maar als we de reacties mogen geloven, is dat het meer dan waard. 

Tickets voor Toverland zelf met een flinke korting koop je hier.

#2 Mondo Verde

Bij de wereldtuinen van Mondo Verde vier je dit jaar op 17 oktober de 4e editie van Little Villains. Er zijn diverse griezels aanwezig zoals de Trollenkoning en er is een Spinnentunnel, Spokendans en nog veel meer. Als je verkleed komt, maakt je ook nog eens kans op een mooie prijs. 

Tickets met € 4,- korting koop je hier.

#3 Hellendoorn

Ook in Hellendoorn is Halloween te beleven. Uiteraard geschikt voor de wat jongere bezoekers. Heksendoorn (want zo heet het) is overdag te beleven of tijdens 1 van de speciale Halloween avonden (vanaf 18:00) op 14, 17 en 24 oktober.

Tickets scoor je in de veiling of koop je bij Hellendoorn zelf.

Links

Toverland

Alle deals van Toverland

Mondo Verde

Alle deals van Mondo Verde

Hellendoorn

Alle deals van Hellendoorn