Halloween

Halloween in Toverland 2022

Oktober komt er aan. Tijd voor Halloween dagen en avondn in de vele pretparken in Europa. Dit jaar kan je ook in Toverland weer terecht voor een spannende avond (of dag). Wat er te doen is en hoe je kaarten met korting scoort? Dat lees je hier.

Wat is er allemaal te doen tijdens halloween?

Vanaf 18:30 begint het officiele Halloween Nights programma met een parade in Port Laguna. Daarna vind je in het hele park verschillende scare zones: "Shadows of the Sea", DesTroy etc. Ook kan je in je favoriete achtbanen en wildwaterbanen in het donker en de avond eindigt met een spetterend vuurwerk. 

Je kan ook keizen voor betaalde extra's: Haunted Houses, Trick of Eat-dinerbuffet. Daar kan je los tickets voor kopen.

Ok en wat kost dat?

Het mooie is dat je met je gewone ticket naar binnen kan en daar bijna alles mee kan. Alleen de 5 Haunted Experiences kosten wat extra (€5 tot € 7,50) en het Buffet kost natuurlijk een extra centje (€ 37,50 voor volwassene). Ja kan ook kiezen voor de All-in-Fear Pass voor € 62,50 daar zit echt alles in. 

Koop je je tickets van te voren dan bespaar je €7,-. Dit geldt helaas alleen voor de reguliere tickets. De andere losse tickets en de All-in-pas hebben een vaste prijs. Alle info lees je verder hier op de Toverland pagina.