Magie

Toverland tijdens Halloween 2020

Update: na Walibi heeft ook Toverland de Halloween avonden voor dit jaar afgelast. Lees hier meer.

Ook in Toverland is het dit jaar in oktober weer Halloween. We moesten er even goed voor gaan zitten om uit te vinden wat een dagje Halloween nou precies kost. Naast de normale bronze, zilveren en gouden dagen zijn er opeens platina dagen in oktober. De vroegboekkorting (tot € 7,- als je 7 dagen van te voren boekt) is er ook nog, maar er zijn ook extra's te boeken, zoals tickets voor Maison de la Magie. Geen paniek. Wij zetten alles voor je op een rij.

Wat kost een ticket aan de deur

Zoals gezegd waren er afgelopen maanden bronzen tickets, zilveren tickets en gouden tickets en daar komen nu op een aantal dagen in oktober Platina tickets bij. Die tickets zijn met € 36,- nog net iets duurder dan de gouden tickets. 

Gelukkig geldt de vroegboekkorting nog wel: tot 2 euro als je 0 tot 6 dagen van te voren tickets koopt en € 7,- als je 7 of meer dagen van te voren tickets koopt. Ook is er een kortingsactie bij AH.

Bij ticketverkopers zoals Dagtickets en de webwinkel van AD zijn ook tickets te koop, maar die zijn alleen voordelig als je last-minute gaat (en dus niet 7 dagen van te voren tickets koopt).

Mooi en wat is er allemaal te doen

Er zijn scarezones in de vijf themagebieden van Toverland. Als de zon is weggezakt komen angstaanjagende gedaantes tot leven. In totaal zijn er 14 Halloween nights,5 scarezones, een angstaandjagend spookhuis en een labyrinth. 

Let op: voor "Maison de la Magie" moet je losse tickets kopen bovenop de tickets voor toegang tot het park. Voor € 7,50 koop je een ticket voor dit Haunted House. 

Is het 's savonds allemaal iets te spannend dan kan je ook gewoon overdag naar Toverland. Nog steeds in Halloween-sfeer maar net is minder wild voor kinderen.

Alle info over de dagen en nachten vind je hier

Links

Toverland

Alle deals voor Toverland