Koala ah lief

We hebben je hulp hard nodig

Gisteren werd weer een gedeeltelijke lock-down afgekondigd en de komende maanden lijken we helaas nog niet van corona af te zijn. Dat is niet alleen vervelend voor iedereen die iets met dagjes uit te maken heeft, maar heeft gevolgen voor iedereen. Sinds begin 2017 doen we ons uiterste best om jullie van de beste deals te voorzien en dat willen we graag blijven doen, maar hebben we in deze tijd wel jullie hulp bij nodig. Gelukkig is het nog geen minuut werk. Help je ons?

Ok, ik vind Tikata tof, maar waarom heb je mijn hulp nodig?

Door corona is het aantal mensen dat de site bezoekt met zeker de helft afgenomen. En dat is jammer want we willen graag dat iedereen kan genieten van de beste deal voor een dagje uit.

Het helpt ons enorm als je iedereen die je kent, laat weten dat we bestaan en dat we je gratis aan de beste deal voor meer dan 250 uitjes helpen. We hebben geen grote reclame budgetten of hippe marketeers in dienst en we we betalen geen cent aan Google om hoog in de zoekresulaten te komen. Ook gebruiken we geen misleidende teksten, zoals Acties.nl bijvoorbeeld doet "Nu 50% korting op de Efteling" (als je op die aanbiedig klikt dan blijkt dat je eerst een jaarabonnement voor € 200,- moet kopen, voordat je 2 tickets met 50% korting krijgt). We moeten het dus echt van de mond tot mond reclame hebben.

Ik help! Maar hoe precies?

Er zijn verschillende manieren om je vrienden over Tikata te vertellen:

Alleen met jullie hulp, kunnen we ook in 2021 de beste deals voor een dagje uit blijven vinden.

Links

Tikata FB

Onze pagina op Facebook

Tikata Twitter

Onze pagina op Twitter