Samenwerken

Samenwerken

Tikatadeals.com is een snelgroeiend platform dat prijzen van tickets vergelijkt voor ruim 200 dagjes uit in diverse Europese landen en de VS. Begonnen in 2017 als Nederlandse site vonden meer dan 1 miljoen mensen onze super eenvoudige calculator en berekenden de beste deal voor hun dagje uit.

Omdat we hier en daar al de Trivago van de dagjes uit genoemd werden, was het begin 2020 tijd voor een internationale versie van Tikata.

In het nieuws

Ondanks dat we pas sinds de zomer van 2017 live zijn, heeft de Nederlandse versie van Tikata al wat mooie media aandacht gehad: in 2017 zowel van de Telegraaf als RTL Nieuws en de Belgische site VTM-nieuws. Later volgde er nog een artikel van Emerce. Ook in 2018 werd ons persbericht goed opgepikt.

EditieNL maakte een tv-item over ons onderzoek. Heb je het gemist op tv dan is het hier nog een keer te zien. Naast de aandacht van RTL waren we ook erg blij met de 2 blogs op BusinessInsider.nl (artikel 1 en artikel 2) In 2019 werden we gebeld door Radio 1, schreef RTL nieuws een mooi artikel en waren we te zien op TV West om uit te leggen dat het met de prijsstijging (17% in 5 jaar volgens het CBS) wel mee viel. Het rapport over 2020 is op 14 juli uitgekomen (zie downloads) en in 2020 besteedde de Affiliate academy aandacht aan Tikata en affiliate marketing

Doelgroep

De doelgroep van Tikata.nl bestond in 2020 uit: 70% vrouwen, 30% mannen. 88% van de bezoekers komt uit Nederland en ze gebruiken daarbij vooral hun mobiel (68%). Voor meer facts bekijk je onze factsheet.

Samenwerken

Dat kan! Met ons team van freelancers houden we onze fans dagelijks op de hoogte van de beste deals en ander interessant kortingsnieuws via Facebook, Twitter, onze nieuwsbrief en ons eigen blog op de homepage van Tikata.nl en Tikatadeals.com

Tikata biedt mogelijkheden voor banners, advertorials en acties. Daarnaast kunnen onze getalenteerde developpers ongeveer alles bouwen wat we willen. Tikata is helemaal "maatwerk" dus we zijn niet gebonden aan technische limieten die veel blogs hebben. Bekijk de Tikata Fact Sheet voor meer info over de mogelijkheden.

Voor onze blogs maken we gebruik van de super userfriendly software van Textmetrics. Zij zorgen ervoor dat onze pagina's en blogs in de top 5 van Google zoekresultaten terecht komen. We hebben ook een samenwerking met onze Belgische collega's van Pretparkdeals.be. Als je interesse hebt om zowel BE als NL te bereiken, kan je daarvoor ook bij ons terecht. Het gezamenlijk maandelijkse bereik is meer dan 200.000 bezoekers.

Wil je meer weten over het idee achter Tikata of bijvoorbeeld een stukje schrijven over onze geweldige tool waarmee gebruikers binnen één minuut de beste deal voor hun dagje uit vinden? Dat kan natuurlijk ook!

Investeren

Sinds het begin groeien we hard: bezoekersaantallen en omzet zijn de eerste 3 jaar elk jaar met meer dan 200% gestegen. Dat willen we de komende jaren ook weer, maar daar zijn twee dingen voor nodig: geld & talent. We zijn op dit moment vooral op zoek naar een investeerder die ons kan helpen met onze plannen om nationaal en internationaal verder te groeien.

Contact

Dus als je interesse hebt om met ons samen te werken of je bent gewoon in voor een goed gesprek (over korting of iets anders) neem dan contact met ons via matthijs@tikata.nl of via het contact formulier

Downloads

Factsheet 2020

De Factsheet van Tikata in 2020

Onderzoek 2020

Onderzoek naar de prijsontwikkeling van dagjes uit in 2020

Artikel telegraaf

Uitkomsten van ons onderzoek in de Telegraaf

Editie NL

Item op Editie NL

Artikel Business Insider

Twee artikelen op Business Insider

RTL Nieuws 2019

Artikel bij RTL Nieuws in 2019

Uitzending TV West

De aflevering van TV West

Affiliate academy

Artikel over Tikata en affiliate marketing